Sjukt bra idéer på presenter till en Personlig Tränare

1 min


Din personliga tränare kan få äran för din otroliga kropp och viljestyrka. Ge henne något för att tacka för motivationen, tiden och åtagandet att hjälpa dig nå dina fitnessmål. Oavsett om det är en födelsedagspresent, julklapp eller en ”bara för att”-present kommer din personliga tränare att uppskatta tanken bakom det.

En avslappnande present

Personliga tränare tränar med sina kunder. Detta leder till muskeltrötthet och ömma leder. Ge din personliga tränare möjligheten att låta både sinne och muskler slappna av med ett presentkort på massage. Din personliga tränare kommer uppskatta massagen efter en tuff vecka och kommer kunna tacka dig för de uppfriskade musklerna och lederna.

Välsmakande gåvor

Oavsett hur bra din personliga tränare ser ut så äter hon faktiskt. Köp ett presentkort på en lokal restaurang och bjud henne på en måltid. Eftersom majoriteten av personliga tränare håller en hälsosam kost är det bra om du köper ett presentkort på en restaurang som är känd för att använda färska råvaror, minimalt med tillsatser och inget transfett. Om du är osäker kan du prata med kocken eller chefen på restaurangen. Förklara vem presentkortet är till för och att du vill vara säker på att hon kan njuta av maten på denna restaurang, utan att hon förstör sitt kostschema.

Musikaliska gåvor

Ända sedan MP3-spelarna har musik fått en ny plats på gymmet. Vi slår vad om att din personliga tränare har någon form av musikspelare när han tränar ensam. Både Apple och Spotify säljer presentkort i flera valörer. Köp ett till din personliga tränare.

Källor