Pumpasoppa

Ingredienser

4 portioner
tillagningstid ca 40 min

ca 200 g pumpa
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
1 msk smör eller margarin
1 dl vitt vin, t ex matlagningsvin
7 dl grönsaks- eller hönsbuljong
1 dl crème fraiche
salt, peppar

Gör så här

1 Skär pumpaköttet i bitar. Skala och hacka lök och vitlök.

2 Hetta upp fettet i en gryta och fräs löken utan att den tar färg. Tillsätt pumpa och vin och låt sjuda 4-5 min. Häll i buljongen och koka på svag värme under lock ca 20 min.

3 Mixa soppan slät. Häll tillbaka soppan i grytan, rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar.

4 Servera med baguette, gärna rostad – dela baguetten, bred på smör och strö lite chilipulver över innan den rostas i ugnen.

Våra senaste produkttester

KosttillskottReportr.se's betyg
BURNEn otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
SynerlinSveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW RampageEn PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA PowderDet bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey ProteinMycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner