Test av 10 Bästa & Billiga Portabla (!) Induktionshällarna

2 min


Ingen anledning att frukta eld med dessa magnetiska induktionshällar. Dessa topp 10 enda brännare induktionshällar använda magnet kokkärl för att snabbt och säkert förbereda dina favoriträtter.

Eurodib P3D Bänkskiva-Induktionshäll med digital temperaturkontroll

Bäst för glömska kockar – Kan du inte komma ihåg att stänga av spishällen? Inga problem. Standby-läge aktiveras automatiskt efter 150 minuter, tack vare en unik automatisk säkerhetsavstängningsfunktion.

Arom Induktionshäll

Bäst för ”inga krusiduller, tack”-prestanda – Njut av enkel, okomplicerad induktionshäll som förbereder dina måltider upp till 70% mer effektivt än icke-induktionsspisar. Koka med precision genom att välja från upp till sex temperaturinställningar, med hjälp av strömlinjeformade digitala kontroller.

Avantco IC1800 Bänkskive-Induktionsspis

Bäst för perfekt timing – En 180 minuterstimer gör att kan gå iväg en stund, medan hällen förbereder din måltid. Dessutom låter denna induktionshäll även dig laga mat med temperaturläge (140 till 460 grader Fahrenheit) eller effektnivå / effekt-läget (500 till 3500W).

Elite Maxi-Matic Platinum induktionshäll & Mini-spis

Bäst för bostäder i behovs av små, kompakta lösningar – Liten i storlek och stor i prestanda, denna kompakta induktionshäll är perfekt för små, röriga kök. Anpassa den till ditt kök genom att välja från en mängd olika färger inklusive svart, röd, blå, och platina.

Eurodib P3D Bänkskive-Induktionshäll med digital temperaturkontroll

Bäst för moderna kök – Denna hållbara induktionshäll byggd irostfritt stål har en enkel att rengöringsbar tysk glaskeramikytan.

SPT enkelbrännare-häll

Bäst display – En lysdiodupplyst panel ger en avvägning mellan stil och synlighet. Plus, över 13 effektlägen och 13 hålla-varm-inställningar lägger grunden för kulinarisk precision.

Summit SINCCOM1 13 portabel induktionshäll

Bäst för miljömedvetna – Denna induktionshäll kan användas både hemma och för kommersiellt bruk. Den är också en av de mest energieffektiva modeller där ute, styr 84% av genererad värme direkt till kokkärlet.

Sunpentown mikro-induktionshäll

Bäst för servering av varm mat – Denna induktionshäll levereras med en unik dubbelfunktion, så att du kan laga mat eller servera varm mat. Gå ut och spring på ärenden utan att oroa dig för att bränna ner huset tack vare en integrerad nedräkningsutlösare, som programmatiskt kommer att förvandla din brännare.

Uppdatera International IC-1800WN diskbänksinduktionshäll

Bäst för lätt andning – En integrerad vakt maximerar ventilationen genom att fungera som en barriär mellan hällen och väggen. Den övre delen av denna induktionshäll kokar upp perfekt för 5-10 tums induktions- köksredskap.

Vollrath Professional Series bänk-induktionshäll

Bäst för oöverträffad mångsidighet – Tryck på pilarna för att välja från över 100 inställningar (var och en procentandel av ström). En kombination av tryckknappskontroller, en 180 minuters timer, och en digital display gör denna induktionshäll till ett kraftpaket.

(Vanliga söktermer: https://reportr se/portabla-induktionshallar/, portabel induktionshäll)