Ingredienser
4 skinn- och benfria kycklingbröst
olivolja
1/2 – 1 tsk salt
1 1/2 dl torrt vitt vin
1 msk vitvinsvinäger
1 lagerblad
1 persiljekvist
1/2 tsk paprikapulver
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
10 – 12 svarta pepparkorn
Gör så här
1. Skär varje kycklingbröst i två tunnare delar. Bryn dem i omgångar i lite olja i en stekpanna. Lägg över i traktörpanna.
2. Salta och tillsätt vin, vinäger, lagerblad, persilja,
paprikapulver, gul lök i skivor, hela vitlöksklyftor och
pepparkorn. Koka upp och låt koka på svag värme under lock ca 10 min. Serveras varma eller kalla med t ex Asadillo de pimientos (bakade grönsaker i sallad).
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.