Om oss

Har du någonsin varit på jakt efter en produkt och känt dig osäker på vilken som är bäst? Eller ännu värre, köpt en produkt och insett att du inte köpte rätt för dina behov?

Det har vi, och det är därför vi drog igång Reportr.se.

Vi är en grupp anonyma skribenter som älskar kombinationen av digitala plattformar och rak, kompromisslös konsumentjournalistik.

Vi ser Reportr.se som en hubb med artiklar vi själva vill läsa, med målet att hjälpa vanliga människor att köpa rätt produkter.

Vi publicerar artiklar som engagerar och informerar, och som gör en aktiv och komfortabel livsstil till en enkel och hållbar process.

Vår granskningsprocess börjar med urval: Vi tittar på hundratals produkter för att fastställa de bästa utmanarna i varje kategori.

Vi låter sedan produkterna genomgå ”sida vid sida”-jämförelser och betygsätter dem inom en rad olika viktade faktorer.

Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta den bästa produkten för din situation, med tanke på att varje persons behov är unik. För att uppnå detta mål publicerar vi omdöme för varje produkt i förhållande till sina konkurrenter.

Våra guider kräver mycket mer arbete än de typiska artiklarna du hittar på nätet. Men vi är övertygade om att de bästa produktguiderna är de som jämförts på ett rättvist sätt.

Dela gärna våra artiklar på din blogg eller på Facebook, så hjälper du oss att hjälpa fler!