Om oss

1 miljon svenskar litar på Reportr för att spara tid och pengar. Vi kan hjälpa dig också.

Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta den bästa produkten för din situation, eftersom varje persons behov är unik. För att uppnå detta mål publicerar vi omdöme för varje produkt i förhållande till sina konkurrenter.

Vad gör Reportr?

Vi har sen 2013 hjälpt över 1 miljon svenskar att jämföra nästan allt bland 100+ kategorier – från ryggsäckar till gästsängar; blomjord till flytvästar; och brandvarnare till silverputsmedel.

Reportr.se är 100% gratis att använda och vi är 100% på din sida.

Varför ska du använda en jämförelsewebbplats?

Låt oss inse en sak: för de allra flesta människor är det inte särskilt roligt att undersöka saker som gräsklippare, termosmuggar eller duntäcken (och det kan vara riktigt svårt!) – så de flesta av oss struntar i det. Forskning visar att den genomsnittliga personen stannar hos samma försäkringsbolag i nästan 12 år; 40% av oss har fortfarande samma bank som vi registrerade oss som barn; och de flesta av oss stannar hos vår telefonleverantör i genomsnitt 6 år. Vad detta betyder är: många av oss förlorar potentiellt mycket pengar.

Det är där Reportr kommer in: vi gör jämförelsen enkel. Vi genomskådar de förvirrande specifikationerna, marknadsföringstricken och säljsnacket, och talar om för dig vad du verkligen behöver veta. Helt enkelt; Allt för att du ska kunna fatta bättre beslut.

Vad gör Reportr annorlunda?

Det finns många jämförelsesidor där ute. Vissa tar ut en månatlig prenumerationsavgift och många ger dig ingen information alls om du inte lämnar ut ditt telefonnummer (och du vet vad det betyder: telefonförsäljare!). Andra ägs av en produkttillverkare eller ett försäkringsbolag.

Reportr är annorlunda. På vilket sätt? För det första debiterar vi dig ingenting. Våra skribenter och ämnesexperter har decennier av erfarenhet och producerar hundratals guider, recensioner och jämförelser med information som täcker ens stor mängd varumärken på marknaden. Och de är alla gratis att ta del av. Vi ägs inte av de varumärken vi jämför, så vi har ingen intressekonflikt för vem vi samarbetar med. Och den bästa delen? Vi kommer aldrig att ringa dig eller sälja på dig en produkt som du inte behöver.

Hur tjänar Reportr pengar?

Våra jämförelser, analyser och recensioner är våra egna och vi skyddar starkt vår redaktionella integritet. Vi skriver hundratals guider (inklusive sådana om varumärken vi inte arbetar med!) – allt för att hjälpa konsumenterna att fatta bättre beslut.
Vi kan få en provision från våra partners för att vi hänvisar kunder till dem, och vi debiterar våra partners för annonsutrymme, precis som en dagstidning eller ett magasin skulle göra. Denna avgift överförs inte till dig.

Varför startades Reportr?

Har du någonsin varit på jakt efter en produkt och känt dig osäker på vilken som är bäst? Eller ännu värre, köpt en produkt och insett att du inte köpte rätt för dina behov?
Det har vi, och det är därför vi drog igång Reportr.se 2013.

Reportr består av en grupp skribenter som älskar kombinationen av digitala plattformar och raka, enkla produktjämförelser.
Vi ser Reportr.se som en hubb med jämförelser vi själva vill läsa, med målet att hjälpa vanliga människor att köpa rätt produkter.

Dela gärna våra artiklar på din blogg, på Facebook eller Twitter, så hjälper du oss att hjälpa fler!