Navy Seals egna kreativa metod för att bli extremt starka

2 min


Med lite kreativitet kan många saker i naturen blir fria vikter och ge motstånd under ett träningspass, precis som du skulle få i ett gym. Att flytta, lyfta och kasta trädstammar, till exempel, kan vara ett effektivt och funktionellt sätt att förbereda sig för kraven i militären. Många inom det militära, inklusive Navy Seals, använder träning med trädstammar för att bygga upp styrka och uthållighet. Att skapa och underhålla fysiska förmågor är avgörande för militär utbildning, oavsett om du är isolerad i främmande vildmark eller bara försöker klara intagningsproven till militären.

militärträning navy seal

Överkroppen: Torso och Extremiteter

Militär personal måste kunna dra tunga packningar under långa sträckor, lyfta ammunition och transportera annan personal i säkerhet, vilket kräver starka armar och axlar. Hitta en hanterbar, men tung trädstam och stärk överkroppen med militärpressar, håll stocken med båda händerna i bröstnivå och tryck den över huvudet. Utför bröstkast genom att hålla trädstammen på bröstet nivå och tryck den upp och ut från kroppen, försök sedan kasta den så långt som möjligt. Gör två till fyra set med sex till 12 repetitioner för varje övning.

Underkropp: Stärk rötterna

Varje försvarsgren tillbringar mycket tid att utbilda sina rekryter i benstyrka och uthållighet, allt från att lyfta säckar till gångmarscher kan utmana din underkropp. Haka fast dina armar under en tung trädstam och håll den medan du gör knäböj, en övning militären använder ofta för att bygga quadriceps och gluteus. Tryck sedan upp trädstammen ovanför huvudet igen och utför utfall för att träna dina hamstrings och vader. Återigen, gör två till fyra set med sex till tolv repetitioner. Slutligen, för uthållighet, håll trädstammen som inför knäböj och gå helt enkelt så långt du kan.

Hela kroppen: Öka din uthållighet

Det mest funktionella träningspasset i varje situation – särskilt när de förbereder för fysiskt krävande uppgifter, som militärtjänst- är en som utmanar hela kroppens uthållighet unisont. Ställ dig först på alla fyra bredvid en stor trädstam. Använd dina händer för att driva och benen för att springa, rulla stocken så långt du kan, håll dina coremuskler och ryggen parallellt med marken. Därefter lyfter du stocken på ena axeln, går tio varv och släpp den, lyft sedan upp den till den andra axeln och upprepa i tio rundor. Detta imiterar vissa militära träningsövningar.

Säkerhet: Hugg inte ner trädet

Oavsett om du försöker att klara en boot camp eller ta dig igenom fientligt territorium, är skadan alltid din värsta fiende. Som nämnts, kan trädstammar vara otympliga och deras vikt är inte jämnt distribuerad. På grund av detta, var alltid extremt försiktig när du använder dem för motion, särskilt under övningar som militärpress som innebär att du lyfter vikten ovanför din kropp. I militärträning är trädstammarna färdigskurna och kan skilja sig i storlek, vikt och balans. När det är möjligt, bör dessa övningar utföras under överseende av någon som passar dig eller en tränare.

Källor