11 Bästa Mini-Köksmaskinerna (Stort Test)

1 min


Spara utrymme med dessa små, men praktiska hjälpare. Små hushållsapparater – Om det finns en plats där storleken har betydelse, är det definitivt i köket. Om du är som vi, är ditt skåp är förmodligen redan full och du har slut på utrymme på bänken. Så kan en kvinna göra om hon vill investera i en ny kökapparat? Vi har bara svaret: Gå Mini! Det är rätt, det är helt ny värld av miniatyr-apparater som har all funktion, men ingen av otymplighet.

Top of the Pops

Gör att varje kväll känns som filmkväll. Den professionella Popcorn Maker ger upp till åtta muggar poppat majs, och håller den sedan varm med en värmelampa.

Liten men väldig

Denna handstora Frisper Vacuum Sealer hjälper till att hålla maten fräsch längre genom att suga all luft ur sina återanvändbara plastförvaringspåsar. Kommer inklusive fem påsar i varje storlek.

Sesam öppna dig

Bara tryck ner handtaget och som magi, Lids Off Jar Opener Deluxe lossar toppen av praktiskt taget alla storlekar av burkar.

Kryddkungen

Lägg till frisk smak till dina recept. Spice & Nut Grinder har ett blad konstruerat för att hantera känsliga kryddor och hårda nötter lika bra.

Håll dig cool

Blanda upp ett gäng av frysta drycker, håll dem sedan frostiga upp till åtta timmar. Thermal Blender kommer med både en konventionell plastkanna och en stor bärbara termos som passar på mixern.

Öl på tapp

Servera pub-perfekta Pints hemma. BeerTender’s elektroniska kylsystem kyler en Heineken mini-DraughtKeg till ideala serverings temperaturen; dess interna kolsyra håller öl färskt i upp till 30 dagar.

Multipla personligheter

En enkel vridning omvandlar fyra-i-ett Combi Mixer Stick från en stavmixer till en visp, chopper eller cappuccino-skummare. Smart!

Kulturklubben

Nu kan du göra alla nöjda. Donvier Electronic Yoghurt Maker producerar upp till åtta olika smaker av yoghurt – samtidigt.

Toast-mästaren

För var och en av nio menyfunktioner på denna brödrost-varmluftsugn-combo-pryl, föreslår Smart Oven’s Element IQ rätt-temperatur-funktion idealisk tid och temperatur, sedan justerar den automatiskt så att maten tillagas jämnt.

Varmvattenberedare

Brygg en perfekt kopp te med den helautomatiska Gourmet Tea Maker. Den har ett stort antal temperatur- och timer-inställningar för alla sorters te.

Matkämpen

Dess tunga höj- och sänkbara, gjutna aluminiumplattor och intern droppbricka gör Removable Plate Grill till en utmanare; separat tids- och temperaturkontroll, tillsammans med plats att grilla sex fläskkotletter, gör denna till en mästare.