Linnéa: ”Viktkontroll Brustabletter funkar! Gick ner 5 kg”

Fem veckor – minus fem kilo! Efter flera år av misslyckade bantningsförsök har Linnéa Andersson äntligen hittat ett medel som hjälper henne att minska i vikt.

Att hitta en produkt som hjälper en att gå ner i vikt är inte det lättaste. Det finns en djungel av produkter att välja emellan, dessutom reagerar vi alla olika på olika medel och tabletter. Linnéa Andersson, 42 år, har äntligen, efter flera år av bantning, hittat ett medel som hjälper henne att minska i vikt.

Linnéa, som bor i en lägenhet i Västerås med sin sambo och fyra-årige son, började i januari att äta Naturapotekets brustabletter Viktkontroll. Redan efter fem veckor hade hon gått ner fem kilo i vikt.

– I hela mitt liv har jag fått tänka på vikten och det känns otroligt skönt att äntligen ha hittat en produkt som fungerar för mig, berättar Linnéa entusiastiskt. Linnéa har sedan åtta år tillbaka problem med lederna. Dessutom har hon varit med om en gallstensoperation.

– Jag har på grund av mediciner ökat med 16 kilo. Min ämnesomsättning har minskat medan aptiten ökat, förklarar hon. Jag har provat andra produkter tidigare och även fått förslag på medel från läkare. Tyvärr tål inte min kropp allting, så därför känns det extra skönt att vikt-kontroll funkar för mig.

Linnéa berättar att hon brukar slinka in i de hälsokostaffärer som finns i Västerås. Men det var faktiskt i en livsmedelsaffär som hon först fick syn på brustabletterna Viktkontroll.

Viktkontroll tog bort allt sötsug

– Ja, jag tänkte att det var värt ett försök. Jag åt krom för 20 år sedan och då gick jag ner några kilon. Jag började äta tabletterna på en gång, fortsätter Linnéa, och bara efter några dagar kände jag att kroppen gick igång och sötbehovet var helt borta. Att sockersuget försvann så snabbt var en lättnad tycker Linnéa och säger att hon inte fick någon abstinens. Det som hon kände av var att hon fick huvudvärk i början, men det var hon förberedd på. Dessutom försvann den värken rätt snabbt.

– Jag brukar tänka på vad jag äter, säger Linnéa när vi kommer in på ämnet mat. Jag avstår inte helt från det jag tycker om. Jag brukar istället byta ut det mot ett nyttigare alternativ. Ska jag köpa glass t ex väljer jag inte en gräddglass, utan en som inte är så fet. Detsamma gäller bröd, jag äter knäckebröd och avstår från mjukt, vitt bröd. Det är inte svårt, fortsätter hon. Det gäller bara att tänka efter en eller två gånger på vad man äter. Tyvärr kan jag inte äta alla grönsaker på grund av min gallstensoperation, men sallad går bra.

Vad det gäller motion rör Linnéa gärna på sig. Men eftersom hon har problem med lederna får hon tänka på att inte röra på sig alltför mycket.

– Ja, blir det för mycket motion känner jag direkt av det och tappar orken. Men jag brukar promenera ett par kilometer om dagen. Jag är ofta ute i parkerna och grönområdena häromkring tillsammans med min son Robert. Jag rör på mig så mycket jag orkar och så länge lederna känns bra. Cykling är också en motionsform som fungerar bra för mig. Linnéa säger att hon gladeligen kommer att fortsätta med brustabletterna Viktkontroll.

– Jag hoppas att tabletterna även kommer att hjälpa mig att förlora den resterande övervikten. Jag gjorde faktiskt ett uppehåll med brustabletterna ett tag i början och skillnaden var märkbar. Sötsuget kom tillbaka direkt. Linnéa förklarar att kroppen kan liknas med en motor.

– Min motor har gått på halvfart så länge, nu äntligen har den gått igång, säger hon glatt. Slutligen berättar Linnéa att hon har rekommenderat Viktkontroll till några väninnor. Vi får hoppas att resultatet blir lika positivt för dom som det blev för Linnéa.

Fakta om Viktkontrollbrus


Viktkontrollbrus innehåller: Kalciumpyruvat som är i kroppen ett naturligt förekommande ämne och som hjälper till vid förbränningen, Chrom som håller blodsockernivån på en jämn nivå och minskar sötsug, en fiber som heter gymnema sylvestre som gör att man får en mättnadskänsla och reglerar även insulinnivåerna och sist men inte minst, guarana som verkar uppiggande och även den hjälper till med förbränningen.

En brustablett med tropisk smak om dagen tillsammans med lite motion och en liten tanke om vad man stoppar i sig, så har man en perfekt hjälp på traven med sitt kanske nya hälsosammare liv.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer
(Vanliga söktermer: viktkontroll brustabletter, viktkontroll tabletter, viktkontroll brus, brustablett viktkontroll, funkar viktkontroll, viktkontroll västerås, krom gick ner i vikt, linnea brus, tisteln brustablette, brustabletter som ökar förbränning)

One thought on “Linnéa: ”Viktkontroll Brustabletter funkar! Gick ner 5 kg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner