Hemgjorda fiskpinnar, 2 portioner

Ingredienser

250-300 g djupfryst fisk i block
salt
1 ägg
2 kryddmått curry
1/2 dl ströbröd
margarin

Gör så här

1. Skär ett halvtinat djupfryst fiskblock i ca 2 cm tjocka bitar. Beräkna 125-150 g per portion. Salta lite på fisken.

2. Doppa fisken i uppvispat ägg och vänd i ströbröd blandat med lite curry – till 2 portioner 2 kryddmått curry och ca 1/2 dl ströbröd.

3. Hetta upp margarin i en stekpanna och stek fiskpinnarna runt om tills de blir vackert bruna och är genomstekta.

Servera med kokt potatis, ärtor eller bönor och citronklyfta.

Våra senaste produkttester

KosttillskottReportr.se's betyg
BURNEn otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
SynerlinSveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW RampageEn PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA PowderDet bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey ProteinMycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner