Goodie Bag-idéer till presentpåsar för lopp & tävlingar

1 min


Korta träningstider, en stödjande atmosfär, och den stora spridningen har gjort 5K-lopp rätt populära. Även om löpare generellt sätt kommer dit för vänskapen och utmaningen är det en stor bonus att få en Goodie Bag i slutet. Oavsett om det är en välgörenhetsrunda eller en sponsrad tillställning kan en presentpåse fyllas med gåvor som får löparna att känna sig inte bara lyckade, utan också uppskattade.

Funktioner

Presentpåsar delas ut till varje deltagare i 5K-lopp när de registrerar sig. Påsen innehåller oftast värdefull information om loppet, information om sponsorerna, och specifika gåvor. Det är dock bara början. Kontakta dina lokala butiker för att få gåvor eller kuponger till dina presentpåsar. Det är bra reklam för dem och roligt för de som deltar i loppet.

Memorabilia

Sponsrade presentpåsar innehåller oftast minneskläder från tillställningen, som en T-shirt, ett par shorts eller en hatt. Vissa lopp är mer kreativa och erbjuder gåvor som strumpor, handdukar, armband eller väskor. Logotyper från sponsorer kan placeras på föremålen.

Kosttillskott

Presentpåsar ger löparna möjligheten att testa tillskott med elektrolyter och varor för uthållighet som de kanske inte skulle köpa i vanliga fall. Vatten på flaska och sportdrycker är också lämpligt.

Litteratur

Litteratur från sponsorer kan också vara bra, och ett flygblad med information om nästa års lopp. Kuponger till lokala sportbutiker tas alltid emot väl. En karta över rutten, påminnelser om att checka in och information om tillställningar efter loppet bör också inkluderas.

Källor