Topp 10 Bästa Ångtvättar & Mattvättar (TEST)

2 min


Sluta skura. Börja ånga. Vinn över damm, kvalster och envisa husdjursavtryck med dessa topp 10 ångtvättar!

Bissell Steam ångtvätt

Bäst för bärbarhet – Bär denna handhållna ångrengöringsapparat runt huset för att driva ut skräp utan att sprida kemikalier. Få kläder och draperier i toppskick, tack vare dess ångande textilfunktion.

Bissell SpotBot Pet Deep Cleaner Canister (Mattvättare)

Bäst för stökiga husdjur – Undvik huvudvärk från tass-avtryck i ditt hem. Bara kör igång med denna praktiska ångbåt, och låt dess unika automatiska Smart System kalibrera avtryck och ta bort den med gepards snabbhet och effektivitet.

Sienna Luna + Plus Steam Cleaning System

Bäst för stilig belysning – Optimera synlighet med denna maskins lysande LED-ljuspanel, lyser upp golvet när du går. Dessutom innebär den stora fyllningstanken att du kan få mer gjort i en session.

Bissell PowerFresh Steam ”Mopp-ångtvätt”

Bäst för snabb påfyllnad – Slut på vatten? Inga problem. Ta bort tanken och fylla den blixtsnabbt. Dessutom kommer upp till 99,9% av bakterierna elimineras genom denna ångtvätts ansträngningar.

Bissell QuickSteamer powerbrush – Mattvätt för husdjur

Bäst för lätt djuprengöring – Med en vikt på under 7 kg, är denna djupa ångtvätt en av de lättaste där ute. Svårt att få bort envis smuts? Inga problem. Dra ut DirtLifter powerbrush, gräv djupare och få bort.

McCulloch tung ångtvätt

Bäst för oavbrutet ångande – Tryck på ånga-on-demand knappen, eller håll den igång med den kontinuerliga-ångknappen (perfekt för att hantera större utrymmen). Dessutom innebär denna ångtvätt inga starka kemikalier, så att du kan hålla dig säker och hälsosam.

Rug Doctor portabel ångtvätt

Bäst för diskret användning – Det finns ingen anledning att anstränga sig med att bära denna ångtvätt, tack vare de infällbara hjulen. Exakt, bara rulla ut den och börja tvätta. Den ger också dubbelt så mycket sug som de flesta andra mattstädare, för snabba och effektiva resultat.

Vapor Clean IV ångtvättare

Bäst för exakt ångande – Välj ett tryck, vilket tryck som helst. Denna ång-dammsugare med regulator kan du höja och sänka ånga rengöringsintensiteten. En kort väntetid på 10-12 minuter innebär att du snabbt kan köra igång ditt episka rengöringsuppdrag.

Vapor Clean Pro 5 Professional – italiensk ångtvätt med kokande vattenånga

Bäst för maximal variation – Denna ångarenare, en av de största och tuffaste på marknaden, når temperaturer varmt nog för att eliminera vägglöss och deras ägg – men låt oss hoppas att du aldrig behöver den för det. Den kan också användas på nästan alla ytor, inklusive, stolar, väggskivor, madrasser, badrum och golv.

Wagner 915 kraft-ångtvätt och ångrenare

Bäst för substans över stil – Denna traditionella ångtvätt ger grunderna för rengöring med ånga inklusive: ångplatta, gummiskrapa, ett golvrengöringshuvud och dyna, och ett strålmunstycke. Varje fyllning ger dig upp till 45 minuters rengöringstid, tillräckligt för att starta och avsluta de flesta fläckborttagningsuppgifter.

(Vanliga söktermer: bästa mattvätten, https://reportr se/angtvattar/, ång tvöttatre, mattvätt bäst i test)