Tocosso dom peixe (stumpfisk), Moçambique, 4 portioner

Ingredienser

ca 600 g fiskfilé av t ex torsk eller kolja
500 g (6 – 7) tomater
2 stora gula lökar
3 torkade pepparfrukter
1 1/2 tsk salt
ca 3 msk pressad citron

Gör så här

1. Skålla och skala tomaterna. Skär dem i bitar. Skala och dela lökarna och skär dem i tunna skivor. Krossa pepparfrukterna.

2. Lägg allt i en låg gryta och salta. Koka under lock på svag värme ca 10 min.

3. Skär fisken i bitar. Blanda dem i grytan och häll på citronen. Sjud under lock på svag värme 8 – 10 min, tills fisken är färdig.

Smaka av. Servera med kokt ris.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner