Vaude Norrsken Uppblåsbart Liggunderlag

Product Name:Norrsken
Omdöme:
Varumärke:Vaude
Vikt:660 g
Summering:Lätt isolering med en liten packstorlek. Primaloft-fyllning i en “baffle”-konstruktion för reflektion av toppkroppsvärme och isolering. 2 tjockare yttre luftkamrarna hindrar en från att rulla av. 6 luftkammare i mitten säkerställer sovkomfort. Luftkammare på längden ger en bra relation mellan vikt och isolering. Mjukt 30D-material på ovansidan. Levereras med en packsäck för transport och förvaring. Användarvänlig ventil som har en två-stegs säkerhetsförslutning.
Visa pris

Vaude Norrskens Primaloft-isoleringsmaterial är bundet till insidan av den övre ytan – så använd inte liggunderlaget upp och ned. Det är ett fint liggunderlag överlag, men något tung jämfört med sina konkurrenter.

Primaloft Infinity-fyllningen i en ”baffel”-konstruktion säkerställer en bra isolerande effektivitet från kalla ytor. När det gäller R-värde bör det vara helt tillräckligt för 3-säsongsanvändning.

De 2 tjockare yttre luftkamrarna hindrar en från att rulla av liggunderlaget. Smart.

Ventilen skiljer sig från det normala: du skruvar den ett kvarts varv (eller lite mindre) och sedan drar man ut den för att öppna. För att stänga den trycker man in den igen för att stänga, sedan skruvar man ett kvarts varv för att låsa den helt. Detta är ganska snyggt. Visst verkar det fungera bra, och är mycket snabbare än den så vanliga skruv-varianten när man försöker hålla kvar all luft inuti efter att man har blåst upp liggunderlaget.

De större sidorören på ovansidan ger Vaude Norrsken lite mer stabilitet än vad man kan förvänta sig för något som är så smalt som 53 cm i bredd, så det är bra. De verkar fungera ganska bra på så sätt att de håller dig på liggunderlaget.

Vikten är lite högre jämfört med vissa andra uppblåsbara liggunderlag, men kom ihåg att detta är fullängdsversionen. Den korta versionen väger 550 g.

Levereras med en packpåse för enkel transport.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer
Summary
Review Date
Reviewed Item
Vaude Norrsken
Author Rating
41star1star1star1stargray

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner