Vaude Bivi (Bivack)

Product Name:Bivi
Omdöme:
Varumärke:Vaude
Summering:Detta bivacktält är utformad för minimalister som söker ultralätt skydd. Det finns tillräckligt med utrymme på insidan för att stötta sig upp på armbågarna och samtidigt äta min middag eller läsa en bok. Man kan även byta om till torra kläder - även om det är lite bökigt. Ventileringsmöjligheterna är väl genomtänkta.
Visa pris

Detta är en av de billigaste högkvalitativa bivackerna som vi känner till och har testat. Vaude Bivi är något mer genomarbetad med en extra båge som löper vinkelrätt över huven,. Detta ger en effekt av ett litet fristående tält över huvudet med massor av utrymme, och även en liten ventilationslucka och ett fönster.

Den här bivacksäcken tillåter också en lång sidoingång som faktiskt är riktigt trevligt. Slutligen finns det en liten vertikal båge i slutet med en staglina för att bivacken ska hålla höjden från sovsäcken.

Jag ville ogilla denna här bivacken för dess komplicerade konstruktion, men det är faktiskt riktigt bra med en hel del utrymme i ösregnet. Detta bivaktält kräver lite mer ansträngning för att sätta upp och tyget andas inte riktigt lika bra som till exempel Terra Nova Jupiter (som tyvärr inte tillverkas längre).

 

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer
Summary
Review Date
Reviewed Item
Vaude Bivi
Author Rating
41star1star1star1stargray

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner