The North Face Superlight Vintersovsäck

Product Name:Superlight
Omdöme:
Varumärke:The North Face
Summering:Den är inte så lätt som namnet "Superlight” ger sken av, men den är inte tung heller. Gåsdunet är inte av allra högsta kvalitet och vid våra tester klarade inte sovsäcken mer än -10 grader, men The North Face Superlight komprimeras i alla fall mycket väl och tar inte upp mycket utrymme i ryggsäcken. Sovsäcken är bekväm och har en rymlig interiör, med en trevlig inre fleece-krage och ett bra fungerande system för snörena. Men förvänta dig inte att du kan sova i -16 grader i bara underkläderna i denna.
Visa pris

Som alla vandrare och backpackers vet, när det kommer till sovsäckar, är det två saker som spelar roll: värme och vikt. Okej, och, om du är sparsam, priset också.

Vintersovsäcken Superlight från The North Face har alla tre av dessa områden.
Med en vikt på under 1,5 kg, lägger den inte supermycket vikt i ryggsäcken, samtidigt som den håller dig varm under vintern. Jag har använt denna sovsäck flera dygn, och har ännu inte varit frusen i den.

Om du planerar en resa till Nordpolen bör du dock respektera dess begränsade komforttemperatur på -8 grader och planera därefter. Sovsäcken kan komprimeras till ungefär en ganska liten boll, så den får enkelt plats i en traditionell ryggsäck eller till och med en mindre dagsryggsäck (jag tror jag har pressat ner den i en 29L-ryggsäck faktiskt).

Med sitt låga pris är den den verkligen ingen stöld, och den är lätt värt varje krona.
Sovsäcken är en viktig del av min vandringstrustning, oavsett om det är för backpacking, bil-camping, skidåkning eller fjällvandring – jag har aldrig behövt tänka två gånger om vikt eller värme.

 

LÄS MER: Här Är De Bästa Sovsäckarna (Uppdaterad Tabell)

Trött på att leta efter sovsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa sovsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner