Sea to Summit UltraLight Mat Uppblåsbart Liggunderlag

Av
Reportr

Sea to Summit UltraLight Mat går snabbt att blåsa upp och tömma, går att vika ihop platt och kompakt, och är täckt med fördjupade luftceller som anpassar sig till den sovandes kurvor, ungefär som madrassen hemma i sin säng. UltraLight Mat väger bara 355 gram i vanlig storlek, så UltraLight Mat är seriöst ett ultralätt uppblåsbart liggunderlag.

Det första de flesta märker om UltraLight Mat är dess gropiga yta som har utformats för att efterlikna den fjäderliknande effekten som madrassfjädrar har i din säng hemma. Detta liggunderlag har nära två hundra sammankopplade celler som tar hand om kroppsformen. Detta ger en mer figursydd sovupplevelse än uppblåsbara liggunderlag med “baffles”.

Sea to Summit UltraLight Mat har två platta ventiler för uppblåsning och snabb tömning. Platta ventiler som dessa tenderar att vara mycket mer hållbara än ventiler som sticker ut från en dyna.

Sea to Summit UltraLight Mat rullas upp riktigt tunn och tajt utan luft, men har å andra sidan ingen isolering heller, så det är kanske vad man förväntar sig. Ändå är liggunderlaget mycket komprimerbart, vilket är en trevlig bonus för ett liggunder som ger så mycket komfort.

Sea to Summit UltraLight Mat är ett verkligt framsteg inom komfort för uppblåsbara liggunderlag, ger snabb tömningshastighet, kompakt packstorlek och sido-sovkomfort.

Ett bra köp.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.