Sea to Summit Spark III Ultralätt Sovsäck

Product Name:Spark III
Omdöme:
Varumärke:Sea to Summit
Summering:Inga yttre komfortfunktioner. Utmärkt huva. Smalt snitt, kort blixtlås, och inga onödiga funktioner. 10-denier Pertex Quantum nylontyg för sitt skal, som hjälper till att hålla den totala vikten nere. Bra för en enda sak: minimal vikt.
Visa pris

Sea to Summit Spark Sp III är en superlätt och minimalistisk sovsäck. Den bör användas för lätta och snabba insatser i fjällen där varje gram och varje kubikcentimeter räknas. Välisolerat för att vara en lätt sommarsovsäck. Vi rekommenderar denna sovsäck för användare som redan har en 3-säsongssovsäck som är deras universalarbetshäst och behöver en ultralätt sovsäck för specifika fjällturer. Vi gillar den för sin goda kvalitet i en ultralätt kategori.

Spark III är varm delvis på grund av sin slimmade design. Sovsäcken erbjuder inga döda luftutrymmen som suger upp kroppsvärmen. Spark 3, med dess 850-fill vattentåliga dun, höll mig i en tät kokong-liknande omfamning som begränsad rörlighet, men ger i hög grad extra värme.

Spark III har visat sig vara perfekt för dem som söker minimal vikt och volym.

 

LÄS MER: Här Är De Bästa Sovsäckarna (Uppdaterad Tabell)

Trött på att leta efter sovsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa sovsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner