Salomon S-Lab Advanced Skin Löparryggsäck

Product Name:S-Lab Advanced Skin 12 Set
Omdöme:
Varumärke:Salomon
Summering:[BÄST I TEST inom Löparryggsäckar, enligt användarrecensioner] Låg vikt och utmärkt för lopp eller träning. Ett ton av små fickor med och utan blixtlås för att säkra småsaker. Fickor för vattenflaskor fram på ett smart sätt (särskilt längre flaskor eller mjuka flaskor). Sitter som gjuten runt kroppen även vid traillöpning och liknande.
Visa pris

Salomon S-Lab Advanced Skin3-ryggsäckarna är byggda för lopp och träning där behoven begränsade till småprylar, bars, gels, och fickor för vattenfalskor. Salomon S-Lab Advanced skin3 finns i två versioner: 5 Set är en 5-liters ryggsäck och 12 Set är en 12-liters ryggsäck.

Alla fickor på S-Lab Advanced skin3 är gjorda av elastiskt material. De främre fickorna för vattenflaskor gör ett bra jobb att hålla vattenflaskor i hårdplast, men de är tydligt utformade för att hålla Salomon 500 mililiter mjuka vattenflaskor.
Detta innebär att de är djupare (längre) än vanligt. Detta gör det svårt att dra full nytta av både de vattenflaskfickorna och toppfickorna på samma gång, vilket kan kännas lite frustrerande och irriterande.

Salomon kallar bakfickan på S-Lab Avancerad skin3 en ”känguruficka.” Det är en enda stor ficka som sträcker sig över botten av löparryggsäcken och kan nås från båda sidor. Det är besläktad med en enda stor ficka som finns på baksidan av cykeltröjor. Det stretchiga materialet expanderar för att kunna bära de objekt du stoppar ner; och det känns som lycran i en cykeltröja.

Även om jag älskar det stretchiga materialet i kängurufickan och att det håller sakerna bra i allmänhet, då skapar det en märklig känsla av att det töjs ner lite längre ned på baksidan ju fler objekt du placerar i fickan. Det expanderar materialet innebär att du kan stoppa fler saker i känguruficka än du förmodligen annars skulle göra. Även om du kan bära ett par fulla vattenflaskor förutom mat, fungerar fickan bäst när du begränsar vikten av de objekt som du placerar i det, t.ex. en jacka tillsammans med mat.

För att vara tydlig – S-Lab Avancerad skin3 är av mycket bra kvalitet och är en bra löparryggsäck/trail-väst, även om den skulle kunna vara ännu bättre med några enkla konstruktionsändringar. Jag rekommenderar den här löparryggsäcken för tävlings- eller träningsdagar som kräver relativt lite vatten och lite mat. För detta ändamål ger S-Lab Advanced Skin3 5 Set en värdig rival till Ultimate Riktning AK Race Vest 2,0.

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner