Outdoor Research Alpine Bivy (Bivack)

Product Name:Alpine Bivy
Omdöme:
Varumärke:Outdoor Research
Summering:Den här bivacken möter upp till alla väderförhållanden. Det är 100% vattentät och vindtät. Det är lätt och sätta upp och ta minimalt med utrymme i packningen. Den levereras med två bågar som snäpper in i bivacksäcken - en för huvuddelen och en båge för botten. Detta öppnar upp den främre delen av säcken vilket möjliggör mer axel och huvudutrymme. Även om bivacktältet smalnar av nere vid fötterna blir det inte alltför snävt. Alpine Bivy har god ventilation om du håller huven öppen.
Visa pris

Byggkvalitet i Alpine Bivy är exceptionell och uppmärksamhet har lagts på detaljer – det är uppenbart. En ordentlig Delrin-tältpinne/båge går genom en kanal i GoreTex-membranet upptill och bildar ett halvcirkelformat stöd vid huvudet som ger en väl tilltagen inre höjd.
En trevlig funktion för den som tycker att konventionella bivacker är lite klaustrofobiska. Naturligtvis kan Alpine Bivy även användas utan bågen, vilket kapar ner den totala packade vikten lite till.

Bivacksäcken sätts fast nere vid 5 öglor och har även en ögla för stormlina vid toppen av huvuddelen, om den nu skulle behövas.
Med eller utan bågen installerad kan bivacköppningen tätas av no-see-um-myggnätet eller det vattentäta yttertyget om förhållandena kräver.

Interiören i bivacken är rymlig, och är dimensionerad för att rymma inte bara en sovsäck, men också ett tjockt uppblåsbart liggunderlag, som hålls på plats av ett par kardborrband.

Detta bivacktält är extremt snabbt att sätta upp, men att ta ner det lika snabbt kräver lite övning.

Med sin superkompakta packstorlek är Outdoor Research Alpine Bivy optimal för lätta och snabba utflykter och äventyr.

 

LÄS OCKSÅ: De Bästa Tälten – Den Ultimata Tabellen (Gratis)

Trött på att leta efter tält och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa tälten, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner