Osprey Raptor 14 Löparryggsäck

Product Name:Raptor 14
Omdöme:
Varumärke:Osprey
Summering:Mycket noggrant designad löparryggsäck som även passar utmärkt för vandring (dagsturer) och cykling. Raptor 14 är den största i Raptor-serien, med en extra stor dragkedjeficka med stretch-fickor i nät. Bra löparryggsäck för turer över 3 timmar, med gott om plats för extra mat, vatten och överdragskläder.
Visa pris

Denna löparryggsäck från Osprey är ovanlig på det sätt att den kompletteras med sin egen storleksguide-app för smartphones. Bland många detaljer så älskade vi särskilt utfällbara verktygslösningen och mattan – en genialisk, platsbesparande grej som verkligen hjälper till för underhåll av en cykel.

När vädret är instabilt under en utflykt kan man hänga upp Raptor i ett träd, veckla ut materialet och unvika att ryggsäcken blir blöt. Lösningen är också flyttbar, om du skulle behöva kasta den på en kompis.

Osprey har också sin egen skräddarsydda vätskeblåsa, som är utformad för att hålla en konsekvent form, och det magnetiserade munstycket praktiskt när man cyklar. Även när den är täckt med smuts, knäpper munstycket på plats så att du fritt kan njuta av din tur. Andra saker på plussidan är att en eventuell cykelhjälm går att säkra i LidLock-funktionen.

För löpare finns en mängd praktiska sidofickor, en intern nyckelknippa och mindre ytterficka.

Osprey Raptor 14 är en bra heldagsryggsäck för de som vill ha mer plats än de mindre löparryggsäckarna för väsentliga prylar. Om du vill ge dig på långdistanslopp är Raptor tillräckligt lätt och tuff nog för att börja jaga värdefulla sekunder också.

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner