Osprey Exos 58 Ultralätt Ryggsäck

Av
Reportr

Osprey Exos 58 är en fantastiskt lätt vandringsryggsäck som liknar designen i Ospreys Atmos-serie, bara det att Exos är mycket lättare. Med sina ynka 1 kg är detta den lättaste ram-ryggsäcken vi någonsin provat. Den har dessutom många riktigt bra funktioner och känns faktiskt något större än 58 liter. Osprey Exos 58 är bra för backpackers och vandrare samt alpina klättrare och bergsbestigare.

Osprey Exos 58 är en ryggsäck som har utrymme för dina långaresor i sommar och isklättringsresorna på vintern, och den kommer att bära din utrustning på ett svåröverträffat sätt. En kombination av den smarta ventilationenpå ryggen och den tåliga 6065 aluminiumramen får du så mycket ventilation att du inte svettas på ryggen som man gör med andra ryggsäckar – överskottsvärmen fläktas ut på sidorna.

Axelvaddar och midjebälte har en bra blandning av andningsförmåga och komfort. Exos 58 har även ett löstagbart topplock med två fickor med blixtlås för korta dagsutflykter under resan, och den integrerade “FlapJacket” skyddar din utrustning från regniga, dåliga förhållanden om du plockat bort locket.

Exos 58 har också två nätsidofickor för vattenflaskor, två fickor med dragkedja i midjebältet för alla små objekt som du kan behöva längs leden, samt en främre stretch-nätficka för kartor, böcker eller en kompass. Exos 58 har också band till ett liggunderlag eller sovsäck, och du kan ta bort både liggunderlagsremmar och kompressionsremmar om du vill vandra superlätt.
Det är är det bästa, mest ultralätta ram-ryggsäcken vi testat.

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.