North Face Heyerdahl 2 Tält

Product Name:Heyerdahl 2
Omdöme:
Varumärke:The North Face
Summering:Hög kvalitet och generöst med utrymme. Bra ventilation som motverkar kondens. Lagom höjd för att kunna sitta upp, och tillräcklig bredd för två personer. Två smarta fickor på insidan för förvaring av småprylar. Prisvärt.
Visa pris

Uppkallad efter Thor Heyerdahl – en norsk äventyrare, etnograf, författare och utforskaren. Heyerdahl 2 kommer garanterat att väcka din vandringslust och ger en robust och rymlig bas för dina äventyr.

Den mest märkbara inre funktionen av tältet är två nätfönster, vilka båda kan stängas med blixtlås. Det övre ventilationsfönstret ligger i linje med yttertältets ventilationsyta, som kan lämnas öppen eller stängas med kardborrband. Dessa ventilsytor ger en skön bris genom tältet när det är varmt, och bidrar till att minska eventuell kondens när det är kallt.

Heyerdahl 2 håller den höga kvalitet som du kan förvänta dig från The North Face och det går snabbt och enkelt att sätta upp. Det största argumentet är dess generösa och användbart utrymme i tältet. Det är välventilerat och har en bra storlek på förtältet. Dessa funktioner kommer att bidra till att säkerställa att du har en bekväm tid i tältet.

 

LÄS OCKSÅ: De Bästa Tälten – Den Ultimata Tabellen (Gratis)

Trött på att leta efter tält och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa tälten, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner