North Face Fovero 85 Vandringsryggsäck

Product Name:Fovero 85
Omdöme:
Varumärke:The North Face
Summering:[BÄST I TEST inom Vandringsryggsäckar, enligt användarrecensioner] Utmärkt för att organisera all nödvändig utrustning för fjällen eller andra äventyr. Det finns 2 verktygshållare och ett dedikerat fack för sovsäck som du kan få tillgång till separat från resten. För att hålla dina blöta kläder separat från dina torra så det finns en “beaver-tail”-ficka som andas, vilket torkar dina kläder medan du vandrar. Fovero 85 är toppmatad och lätt att komprimera. Och för korta dagsutflykter är locket avtagbart för att konverteras till en dagsryggsäck.
Visa pris

Lämna inget viktigt hemma när du bär den massiva lagringskapaciteten i The North Face Fovero 85. Denna vandringsryggsäck har en gigantisk 85-liters volym, och man kan enkelt bära upp till 35 kg av utrustning på veckolånga resor i vildmarken. Opti-Fit bärsystem som går att justera för att passa en mängd olika rygglängder och kroppstyper, ger bekvämt stöd vid tunga laster på långa fjällvandringar. Dessutom minskar det femgradiag komprimeringssystemet den totala volymen om du inte fyller ryggsäcken helt.

The North Face Fovero 85 är en toppmatad ryggsäck, med över 10 fickor totalt för att lätt rymma alla dina kläder, ytterkläder, mat, campingutrustning, och diverse annat. Med ett särskilt sovsäcksfack blir det enkelt att separera sovsäcken från resten av innehållet. Ryggsäcken erbjuder ett väl ventilerat utrymme för våta kläder och utrustning via en så kallad “bäversvansficka” som andas och därmed torkar fuktiga föremål.

Andra viktiga egenskaper inkluderar kompatibilitet för vätskeblåsa för att dricka under vandringen (reservoar ingår ej), ett höftbälte med fickor för enkel åtkomst till viktiga prylar, samt ett övre lock som enkelt går att ta loss och använda som en miniryggsäck för dagsturer.

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner