North Face Blue Kazoo Sovsäck (3-Säsong)

Product Name:Blue Kazoo
Omdöme:
Varumärke:The North Face
Summering:North Face Blue Kazoo har funnits i årtionden, och den nyligen uppdaterade versionen fortsätter att upprätthålla sovsäckens rykte som en pålitlig, bekväm fjällsovsäck och lämplig för allmän backpacking. Generöst snitt och passform ger bra utrymme för rörelse. Men det generösa utrymmet och det tyngre 650-fill-dunet driver upp vikten av sovsäcken något.
Visa pris

När man drar igen The North Face Blue Kazoo dun-sovsäck får man en regelrätt varm nattsömn även när man står inför fuktiga förhållanden i fjällen. Redo att hantera 3-säsong-temperaturer i vildmarken, använder Blue Kazoo vattenavvisande 650-fill ProDown-isolering för pålitlig värme i fuktiga miljöer, och komprimeras även ihop ordentligt för att hålla den totala volymen nere.

Dun-isoleringens hydrofoba yta förbättrar också värmen genom att den torkar snabbare och står emot fukt 10 gånger bättre än en genomsnittlig obehandlad dun-fyllning.

The North Face har även sytt in anti-tryckkompressionsytor i områden som kommer i kontakt med marken för att leverera en isolerande buffert för extra värme.

Huvan och dun-isolerade krage fångar din dyrbara kroppsvärme när saker och ting verkligen blir kallt, medan anti-trasselbandet förhindrar att blixtlåset fastnar när man kliver i och ur.

Loopar på sovsäcken ger dig ett bra sätt att fästa sovsäcken till liggunderlag för att förhindra att man glider av liggunderlaget under natten.
Kompressionspåse och förvaringssäck medföljer.

 

LÄS MER: Här Är De Bästa Sovsäckarna (Uppdaterad Tabell)

Trött på att leta efter sovsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa sovsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner