Norröna Falketind 30L Ultralätt Ryggsäck

Av
Reportr

Norröna Falketind Pack 30L är en mångsidig och minst sagt ultralätt ryggsäck.

Som en del av Norröna Falketind-sortimentet är den byggd för att vara super-ultralätt och lämpar sig för alla aktiviteter i bergen, fjällen, eller kortare vandringar. Norrönas dynamiska bärsystem är konstruerad utan stänger eller ramar, vilket gör det möjligt för ryggsäcken att vara flexibel och ultralätt.

Falketind Pack 30L levereras med gott om utrymme för vätskesystem, som ju tillåter händerna att hållas fria. Höftbälte håller ryggsäcken tajt på kroppen vilket innebär att det är lättare att bära relativt tung utrustning och håller dig i balans under vandringen.

Utrustad med dubbla loopar för isyxor eller vandringsstavar vid fronten, så du kan absolut ta med denna ryggsäck upp i bergen eller fjällen. Småprylar som mobil, plånbok och nycklar håller du koll på genom att lägga dem i och topplockets 2 fickor.

Norröna är så självsäkra med sin konstruktion och material att Falketind 30L kommer med en 5 årsgaranti. Så helt ärligt är det inte mycket att fundera över.

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.