Nigor PioPio Solo Ultralätt Tält

Product Name:PioPio Solo
Omdöme:
Varumärke:Nigor
Summering:Vikten och utrymmet är fantastiskt. Medan vissa detaljer kanske inte är helt perfekt för alla, våga vi ändå säga att Nigor piopio Solo ligger mycket bra till jämfört med andra sub-1kg-tält och är lågt prissatt jämfört med konkurrenter i liknande viktklass.
Visa pris

Vikt är en av de viktigaste faktorerna när man väljer ett tält för vandring, men ett tält behöver också bra utrymme inuti tillsammans med tillräckligt skydd mot väder och vind. Nigor PioPio Solo lovar allt detta, och med en vikt på 900g kommer det säkerligen inte att tynga dig. Men är den värd pengarna?

Nigor är ett märke från Nederländerna som har utvecklat sitt sortiment under de senaste åren och släpper nu några mycket intressanta produkter. Företaget tillverkar tält och ryggsäckar, med kvalitativa material och konstruktioner för att producera utrustning som är lätt och funktionell för backpacking och fjällvandring. PioPio Solo är en av de mest intressanta tälten eftersom det ger åtminstone på papperet har allt en vandrare söker.

Med bara 900g och packad storlek på bara 50x10cm, glider detta ultralätta ner i en ryggsäck eller ens under kompressionsremmar på sidan av en ryggsäck om så önskas. Det sätts upp med innertältet först, vilket en del människor gillar medan andra föredrar yttre först-designer eftersom dessa kan hålla tältets inre torrare om det sätts upp i regnet.

När det är uppsatt känns tältet stabil även i stormvindar. Yttertältet lämnar ett 10 cm glapp runt basen, vilket är utmärkt för luftflöde, men i riktigt hård korsvind och regn detta kan medföra lite mer vatten runt kanterna än vad som skulle vara idealiskt.

Absiden sträcker sig ner längs hela sidan och är 45cm bred, vilket är bra för att lägga en ryggsäck, med utrymme att röra sig in och ut ur tältet och ändå kunna laga mat iabsiden. Höjden också utmärkt, eftersom det inte avsmalnar från 105cm-höjden under bågen alltför brant. För en person boytan är helt fantastiskt, faktiskt.

 

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer
Summary
Review Date
Reviewed Item
Nigor PioPio Solo
Author Rating
41star1star1star1stargray
(Vanliga söktermer: nigor pio pio solo tent recension, Nigor PioPio Solo, nigor pio pio solo recension)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner