MSR SimmerLite Stormkök

Product Name:SimmerLite
Omdöme:
Varumärke:MSR
Summering:Enkelt att finjustera lågan för konsekvent matlagning. Styrventilen är vid pumpen, på säkert avstånd från elden. Nya självreningspumpen kommer inte att läcka när du tar bort den från brännaren efter matlagningen. Bred brännarhuvud distribuerar jämn låga - vindskydd och värmereflektor ingår för ökad driftsprestanda. 3 ben bildar en stabil matlagningsyta, och benen viks ihop för kompakt förvaring. Långa bränsleledning håller flaskan borta från elden. Shaker Jet-teknik gör rengöringen så enkel som att skaka stormköket. Vit gas ger den bästa värmeeffekten, plus att det fungerar bra vid alla temperaturer. Kräver MSR bränsleflaska för drift, säljs separat.
Visa pris

Jag måste säga att detta stormkök har ett “rent” och minimalistiskt utseende, och brännaren är lätt jämfört med några av de äldre modellerna.

Montering av MSR SimmerLite är enkelt. Fyll bränsletanken, sätt i pumpen, och ge den rekommenderade tjugo pumpningar. Sedan smörjer man slutet av slangen innan man sätter i kontakten i pumpen. Manualen rekommenderar att du använder saliv eller olja, som låter lite primitivt. Slutligen, fäll ut stormkökets tre vikta ben.

Vad ingår mer? Stormköket är innesluten i en liten svart packpåse. Det ingår även ett tjockare aluminium-vindskydd med ett gem, en markisolerande skiva av tjockare aluminium att ställa stormköket på för att skydda marken samt reflektera värmen tillbaka upp till kokkärlet. I stormköket ingår så klart ävenbränsleledningen och pumpen med en låsning (som bara passar åt ena hållet). Stormkökets ben och grytunderlägg går runt brännaren för att vila mot varandra för kompakt förvaring. Jag var imponerad av hur kompakt detta stormkök var när den är hopfälld jämfört med det gamla Whisper-köket.

Vikten, effektiviteten, koktider, användarvänlighet och tillförlitlighet är i nivå med MSRs reklam och rykte.

Lätt att rengöra och underhålla med medföljande delar.
Låg vikt för att vara flytande bränsle-stormkök.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer
Summary
Review Date
Reviewed Item
MSR SimmerLite
Author Rating
41star1star1star1stargray

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner