MSR E-Bivy (Bivack)

Av
Reportr

MSR E-Bivy är en super-ultralätt, extremt kompakt (som en läskburk) 4-säsongsmästare. Låter fantastiskt eller hur? Tja om du inte är petig kring komfort så kan denna bivack vara rätt för dig.

Detta är främst tänkt som ett “emergency shelter” i nödsituationer. Det är ganska trångt inuti, och det andas inte optimalt.
Denna bivack är något du kan bära med dig i din ryggsäck om du hamnar i svårigheter ute i vildmarken under en lång vandring. Vikten är extremt låg och du kommer inte att märka att du bär runt på den.

Golvet är täckt med Silnylon för att bekämpa dagg, frost, och regn. Om du letar efter något att använda när vädret blir otäck i fjällen så är MSR E-Bivy en fantastisk räddning.

Konstruktionen av E-Bivy är rejäl. Alla sömmar är tejpade/svetsade och bivacken är klar för användning direkt ur förpackningen. Både övre materialet och golvmaterialet är ”ripstop”, vilket innebär att de är vävda på ett sådant sätt att det finns ett förstärkt rutnät av trådar inneboende i tyget. Ripstop är avsedda för att förhindra att eventuella revor växer sig större.
E-Bivy görs i den enklaste möjliga formen för att minska totalvikten och underlätta uppsättningen.

 

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer
(Vanliga söktermer: test bivy)

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.