MSR Carbon Reflex 2 Ultralätt Tält

Product Name:Carbon Reflex 2
Omdöme:
Varumärke:MSR
Summering:Ultralätt: Jämförbar med Hubba Hubba i volym, men kolfiberstängerna och den effektiva designen gör Carbon Reflex 2-tält nästan ett halvkilo lättare. Avancerade bågar: MSR Custom Carbon 6,3-bågar väger 30% mindre än aluminium med en betydande ökning i styrka. Mångsidig: Enkel konstruktion, snabbt att sätta upp. Ytterligare funktioner: Icke-fristående konstruktion, tejpade/svetsade sömmar, DuraShield-belagt yttertält och golv, 4 innerfickor i mesh för lagring, stor ytterdörr och absid.
Visa pris

Vinnare av National Geographic Adventure Gear of the Year. MSR Carbon Reflex 2 är ett ultralätt tält som erbjuder lyxigt boende för två personer med en packvikt som även hardcore-gramjägare kommer att uppskatta. Banbrytande kolfiberstänger (Mycket lättare och starkare än aluminium) minskar ramvikten med 30% jämfört med aluminium och ger samtidigt betydande mer styrka.

Två fullstora absider och täckta markiser (som nås genom fönster) erbjuder gott om utrymme för utrustning, och maximerar det inre utrymmet. Kroppen i myggnät håller livnadsstandarden högre än dina förväntningar.

Carbon Reflex 2-tältet utformad för äventyrare som gillar att resa ultralätt men vill ha mer skydd än vad ett tarp kan erbjuda. Byggd för två personer. Tältet levererar fullt skydd, hållbarhet och enkel uppsättning, med en vikt strax under 1 kg.

Kolfiberstänger, tunna tyger och absider utan dragkedjor gör att tältet väger så lite som ett tarp och packas ihop till lika liten. Dubbla dörrar, en rymlig interiör och rymliga absider gör livet i fjällen riktigt bekvämt.

 

LÄS OCKSÅ: De Bästa Tälten – Den Ultimata Tabellen (Gratis)

Trött på att leta efter tält och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa tälten, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner