Marmot Vapor 2P Vandringstält

Av
Reportr

Med mer utrymme och smartare funktioner än tidigare, använder nya Vapor 2P-tältet ett innovativt konstruktionskoncept med strategiska båg-“clips”-placeringar för att leverera maximalt inre utrymme. Två stora dörrar, en ficka för lampa i taket och färgkodade båg-clipsystem ger förbättrad komfort och hantering.

Vapor 2P är ett 2,5 kilos tvåmannatält med en storlek på 107 x 137 x 224 cm och en stor absid för ryggsäckar, utrustning, matlagning, eller sovplats för en hund. Dörrarna har blivit större för enkel in- och utpassering. Det är ett fin, billigt och på alla sätt prisvärt 3-säsongstält. Lämpligt för par, men det finns också 3- och 4-personstält i Vapor-serien för familjer och mindre grupper.

Fortfarande inte övertygad? Kolla in det sensationellt bra priset!

 

LÄS OCKSÅ: De Bästa Tälten – Den Ultimata Tabellen (Gratis)

Trött på att leta efter tält och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa tälten, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.