Marmot Vapor 2P Vandringstält

Product Name:Vapor 2P
Omdöme:
Varumärke:Marmot
Summering:Strategisk clip-placering ger större invändig volym. Ficka för din ficklampa ger omgivande ljus. DAC “press-fit”-bågar. Fulllängdskapell för extra väderskydd. Tejpade/svetsade sömmar för 100% vattentätt yttertält. Smarta ventilationsöppningar. Fristående konstruktion. Färgkodade clips, bågar och yttertält för enkel uppsättning. Fickor för småprylar.
Visa pris

Med mer utrymme och smartare funktioner än tidigare, använder nya Vapor 2P-tältet ett innovativt konstruktionskoncept med strategiska båg-“clips”-placeringar för att leverera maximalt inre utrymme. Två stora dörrar, en ficka för lampa i taket och färgkodade båg-clipsystem ger förbättrad komfort och hantering.

Vapor 2P är ett 2,5 kilos tvåmannatält med en storlek på 107 x 137 x 224 cm och en stor absid för ryggsäckar, utrustning, matlagning, eller sovplats för en hund. Dörrarna har blivit större för enkel in- och utpassering. Det är ett fin, billigt och på alla sätt prisvärt 3-säsongstält. Lämpligt för par, men det finns också 3- och 4-personstält i Vapor-serien för familjer och mindre grupper.

Fortfarande inte övertygad? Kolla in det sensationellt bra priset!

 

LÄS OCKSÅ: De Bästa Tälten – Den Ultimata Tabellen (Gratis)

Trött på att leta efter tält och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa tälten, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner