Marmot Never Summer Vintersovsäck

Product Name:Never Summer
Omdöme:
Varumärke:Marmot
Summering:[BÄST I TEST inom Vintersovsäckar, enligt användarrecensioner] Certifierad 650 Fill Power dun med Downs Defender för förbättrad vattenbeständigheten i vått väder. Anatomiskt utformad footbox med Wrap-Around-konstruktion ökar värmen. Fullängds YKK “Two Way”-blixtlås med “Anti-Snag Slider” minskar risken för att tyget fastnar. Mycket rymligare än de flesta Mummy-sovsäckarna, och är samtidigt ganska lätt och komprimerar hyfsat bra. Bonus: dragkedjan fungerar verkligen, vilket är mer än man kan säga om de flesta sovsäckar!
Visa pris

Marmot Never Summer-sovsäck är en vintersovsäck för äventyr i kylan. Never Summer är fylld med 650-dun och har behandlats med Down Defender-impregnering för ytterligare skydd mot väta. Ingen gillar en fuktig sovsäck och Down Defender stöter bort vattnet som kan tänkas tränga in. Snyggt. Hoppar man ner i 5-baffle-huvan och den dun-fyllda kragen hindras kylan från att smyga in i sovsäcken när vinden tjuter ute på berget. Säkra din pannlampa i fickan i sovsäcken i fall du vaknar upp mitt i natten.

Ripstopväven har behandlats med en DWR-beläggning för lite mer skydd från lätta snöbyarna och kondens som kan samlas längs väggarna i tältet. Ett extra omnämnande till fullängdsdragkedjan som backas upp av en smart lösning som gör att dragkedjan både förhindrar värmeförlust och radikalt minska risken för att fastna (ett problem som faktiskt alla andra sovsäckar har).

Idealiskt val för resor, klättringar och vandringar när luften går under nollan.

Enda nackdelen: Den är något skrymmande när den packas ihop. Uungefär lika stor som en medelstor vattenmelon.

 

LÄS MER: Här Är De Bästa Sovsäckarna (Uppdaterad Tabell)

Trött på att leta efter sovsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa sovsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner