Marmot Kompressor Speed Löparryggsäck

Product Name:Kompressor Speed
Omdöme:
Varumärke:Marmot
Summering:Marmots första försök i en ryggsäck för traillöpning/ dagsutflykt/ långdistans. Det är helt klart en stor framgång, även om den inte är perfekt. De positiva egenskaperna överväger vissa brister. Speed ​​Kompressor är nästan allt man kan förvänta sig av en löparryggsäck i en sån här design: bekväm, tålig, ventilerande, ultralätt.
Visa pris

Marmot Kompressor Speed är en fantastisk löparryggsäck på det sättet att den väger nästan ingenting, rymmer de grundläggande grejerna (bars, gels, vatten, pannlampa), och är bekväm att springa snabbt (och långt) med.

Som man kan förvänta sig fungerar Marmot Kompressor Speed bra för trail, men funkar även för långdistanslopp och äventyr. Jag lyckades bygga ut ryggsäcken lite så att den kunde rymma ett par traillöparskor (med ett extra gummiband utanpå) medan jag cyklade med mina cykelskor till och tillbaka från mintt terränglöpningspass. Att kunna använda löparryggsäcken på det här sättet öppnade verkligen mina ögon för kapaciteten i Kompressor Speed.

Kompressor Speed levereras med en 2L “hydrapack” vattenblåsa med ett veck i topp för enkel rengöring. Slangen är inte löstagbart vilket ändå är Ok om du diskar ur slangen och vätskeblåsan regelbundet.

Ryggsäcken kommer också med en 0.5L mjuk vattenflaska som är bra för att blanda elektrolyter med vattnet eller köra med sportdryck. Om du köper en extra mjuk flaska kan du använda två flaskor i stället för vätskeblåsan, vilket ger en hel del extra utrymme i ryggsäcken för annan utrustning som till exempel en jacka eller en smörgås :)

En annan finess som jag gillar är de dubbla elastiska nätfickorna på varje axelrem som stöder mjuka flaskor, energi geler, och även snabb tillgång till din mobil.

 

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer
Summary
Review Date
Reviewed Item
Marmot Kompressor Speed
Author Rating
41star1star1star1stargray

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner