Marmot Hydrogen Ultralätt Sovsäck (3-Säsong)

Av
Reportr

Marmot Hydrogen är en del i Marmots ultralätta serie sovsäckar, och är ett bra alternativ för gramjägare som fortfarande uppskattar en god natts sömn efter en långa dagar på leden. För att hålla sovsäcken varm i situationer med kondens använder Marmot Pertex Micro-tyg för att spara vikt, öka andningsförmågan och skydda dun-isoleringen från fukt. Dessutom består isoleringen av 800-fill-dun som genomgått Marmots Down Defender-behandling för att förhindra att den klumpar ihop och i slutändan förlorar isolerande egenskaper och det blir fuktigt.

Den grundläggande “Mummy bag”-formen fångar effektivt varm luft och har en anatomisk footbox för att ge dina fötter lite extra utrymme, och levereras med antingen en vänster- eller högerhänt hellång dragkedja. En ytterligare dragkedja på den motsatta sidan tillåter den främre delen av sovsäcken att vikas ner för en skönare känsla när du ligger i din sovsäck och väntar på att en storm att passera.

Om du letar efter en mycket lätt och teknisk sovsäck med generösa breddimensioner är Marmot Hydrogen ett bra alternativ.

Marmot Hydrogen har också en bra huva som ger komfort vid huvudet när temperaturen sjunker.

Den här sovsäcken fungerar mycket bra i praktiken. Den håller värmen bra, inga problem med dragkedjor, dun som läcker ut eller sömmar som misslyckats.
Enda nackdelen är att det här är en relativt dyr sovsäck.

 

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.