Marmot Hydrogen Ultralätt Sovsäck (3-Säsong)

Product Name:Hydrogen
Omdöme:
Varumärke:Marmot
Summering:Certifierad 800-fill gåsdun med behandlat dun för förbättrad vattenresistens. Mjuka, böjda buffels minskar nedkylning. Ultralätt Pertex Micro 20d nylon ripstop med slitstark vattenavvisande yta- Anatomiskt utformad footbox med omlott-konstruktion som ger dunet mer fyllighet runt fötterna. 2-vägs, “krångelfri” dragkedja för att förhindra att kall luft kommer in. Intern ficka för ficklampa eller liknande. 2 hängslingor för förvaring och vädra ut sovsäcken. Packpåse och förvarings säck ingår.
Visa pris

Marmot Hydrogen är en del i Marmots ultralätta serie sovsäckar, och är ett bra alternativ för gramjägare som fortfarande uppskattar en god natts sömn efter en långa dagar på leden. För att hålla sovsäcken varm i situationer med kondens använder Marmot Pertex Micro-tyg för att spara vikt, öka andningsförmågan och skydda dun-isoleringen från fukt. Dessutom består isoleringen av 800-fill-dun som genomgått Marmots Down Defender-behandling för att förhindra att den klumpar ihop och i slutändan förlorar isolerande egenskaper och det blir fuktigt.

Den grundläggande “Mummy bag”-formen fångar effektivt varm luft och har en anatomisk footbox för att ge dina fötter lite extra utrymme, och levereras med antingen en vänster- eller högerhänt hellång dragkedja. En ytterligare dragkedja på den motsatta sidan tillåter den främre delen av sovsäcken att vikas ner för en skönare känsla när du ligger i din sovsäck och väntar på att en storm att passera.

Om du letar efter en mycket lätt och teknisk sovsäck med generösa breddimensioner är Marmot Hydrogen ett bra alternativ.

Marmot Hydrogen har också en bra huva som ger komfort vid huvudet när temperaturen sjunker.

Den här sovsäcken fungerar mycket bra i praktiken. Den håller värmen bra, inga problem med dragkedjor, dun som läcker ut eller sömmar som misslyckats.
Enda nackdelen är att det här är en relativt dyr sovsäck.

 

LÄS MER: Här Är De Bästa Sovsäckarna (Uppdaterad Tabell)

Trött på att leta efter sovsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa sovsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner