Mammut Tyin MTI Winter Vintersovsäck

Av
Reportr

Tyin-serien är för de som vill ha varma, tåliga sovsäckar. Tyin MTI Winter är en vintersovsäck för de som kommer att sova ute under vintern och är inte intresserade av att frysa. Den här sovsäcken görs med tunga yttermaterial som tål mycket slitage. Kraftfull halskrage och enkel spänning vid nacke/huvuddelen.

Mammut Tyin MTI Winter är ett monster i form av en syntetisk sovsäck avsedd för expeditioner till fuktiga, kalla platser, som tundran och i Arktis. Om du flyger in i en avlägsen region i Alaska och du står inför underkylt regn, snö, och dalande temperaturer på vägen… Det skulle vara ett bra tillfälle att ha denna sovsäck under natten. Men ni ultralätta vandrare, se upp: denna väska mäter rejäla 27×42 cm när den är packad i komprimeringssäcken som ingår, och vikten ligger på 2,4 kg.

En trevlig bonus är det faktum att fotregionen har förstärkts i termer av isolering. Detta har den stora fördelen att fötterna är aldrig blir kalla. Trots detta har footboxen också en möjlighet att lägga en varmvattenflaska för att få upp värmen på förhand.

Hög vikt och inte jättetajt packvolym, men det måste ses i förhållande till isoleringsgraden. Kortare dragkedja minskar värmeförluster, men också sämre ventilationsmöjligheter.

 

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.