Mammut Tyin MTI Winter Vintersovsäck

Product Name:Tyin MTI Winter
Omdöme:
Varumärke:Mammut
Summering:Tekniskt mycket bra, isolerar fantastiskt. Stor huva och footbox. 90cm dragkedja glider bra och har lyfts lite från marken. Mycket bra innerkrage med bra bredd och isolering. Mammut Tyin MTI Winter är inte den bredaste vintersovsäckenbland våra tester, men fortfarande ok. Inte den bästa packpåsen. Stor meshficka inuti. Extra skydd runt huvudet och fötterna mot fukt.
Visa pris

Tyin-serien är för de som vill ha varma, tåliga sovsäckar. Tyin MTI Winter är en vintersovsäck för de som kommer att sova ute under vintern och är inte intresserade av att frysa. Den här sovsäcken görs med tunga yttermaterial som tål mycket slitage. Kraftfull halskrage och enkel spänning vid nacke/huvuddelen.

Mammut Tyin MTI Winter är ett monster i form av en syntetisk sovsäck avsedd för expeditioner till fuktiga, kalla platser, som tundran och i Arktis. Om du flyger in i en avlägsen region i Alaska och du står inför underkylt regn, snö, och dalande temperaturer på vägen… Det skulle vara ett bra tillfälle att ha denna sovsäck under natten. Men ni ultralätta vandrare, se upp: denna väska mäter rejäla 27×42 cm när den är packad i komprimeringssäcken som ingår, och vikten ligger på 2,4 kg.

En trevlig bonus är det faktum att fotregionen har förstärkts i termer av isolering. Detta har den stora fördelen att fötterna är aldrig blir kalla. Trots detta har footboxen också en möjlighet att lägga en varmvattenflaska för att få upp värmen på förhand.

Hög vikt och inte jättetajt packvolym, men det måste ses i förhållande till isoleringsgraden. Kortare dragkedja minskar värmeförluster, men också sämre ventilationsmöjligheter.

 

LÄS MER: Här Är De Bästa Sovsäckarna (Uppdaterad Tabell)

Trött på att leta efter sovsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa sovsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner