Mammut Sphere UL 3-Season Ultralätt Sovsäck (3-Säsong)

Av
Reportr

Extremt lätta material och högkvalitetsdun gör Mammut Sphere UL 3-Season till en av de lättaste 3-säsongssovsäckar vi hittat, och med mycket liten packvolym. Tillverkad i ergonomisk form och med Mammuts legendariska hantverk och känsla för detaljer.

Mammut Sphere UL 3-Season är en utmärkt ultralätt 3-säsongssovsäck. En footbox och huva med hög prestanda hålla kroppsvärmen där det den borde vara och möjliggör en bekväm sovställning.

Vindtäta och vattenavvisande Prolight TX-materialet har behandlas med en DWR-beläggning för att skydda dunisoleringen om sovsäcken skulle komma i kontakt med fukt. Mammuts innovativa dunkammare har en vågform som förhindrar sovsäcken från att glida och eliminerar kalla punkter i säcken.

En halskrage förhindrar att du utsätts för drag, och den ergonomiska footboxen ger dig utrymme att vicka på dina fötter när du krypit ned.

 

LÄS MER: Här Är De Bästa Sovsäckarna (Uppdaterad Tabell)

Trött på att leta efter sovsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa sovsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.