Mammut Sphere UL 3-Season Ultralätt Sovsäck (3-Säsong)

Product Name:Sphere UL 3-Season
Omdöme:
Varumärke:Mammut
Summering:En imponerande, ultralätt sovsäck för 3-säsongsbruk. Vågformad kammare förhindrar glidning av dun och motverkar kalla punkter. Bekväm huva med bra vy runt om, och stängd ger den mycket bra skydd mot kyla. Ergonomisk Footbox ökar komforten och isoleringen. 2-lagers 9-kammar-konstruktion vid fotområdet för extra värme. Förbättrad dragkedja minskar risken för att den fastnar.
Visa pris

Extremt lätta material och högkvalitetsdun gör Mammut Sphere UL 3-Season till en av de lättaste 3-säsongssovsäckar vi hittat, och med mycket liten packvolym. Tillverkad i ergonomisk form och med Mammuts legendariska hantverk och känsla för detaljer.

Mammut Sphere UL 3-Season är en utmärkt ultralätt 3-säsongssovsäck. En footbox och huva med hög prestanda hålla kroppsvärmen där det den borde vara och möjliggör en bekväm sovställning.

Vindtäta och vattenavvisande Prolight TX-materialet har behandlas med en DWR-beläggning för att skydda dunisoleringen om sovsäcken skulle komma i kontakt med fukt. Mammuts innovativa dunkammare har en vågform som förhindrar sovsäcken från att glida och eliminerar kalla punkter i säcken.

En halskrage förhindrar att du utsätts för drag, och den ergonomiska footboxen ger dig utrymme att vicka på dina fötter när du krypit ned.

 

LÄS MER: Här Är De Bästa Sovsäckarna (Uppdaterad Tabell)

Trött på att leta efter sovsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa sovsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner