Lundhags V12 75 Vandringsryggsäck

Product Name:V12 75
Omdöme:
Varumärke:Lundhags
Summering:Avancerad ryggsäck med V-formade aluminiumstänger och en aluminiumram för stabilitet och komfort. Justerbart bärsystem, med delar som är gjorda för att enkelt kunna repareras vid behov. Fästpunkterna för den valfria V+ 10, en 10 liters miniryggsäck för dagsturer. Expanderbara sidofickor och två elastiska sidofickor. Regnskydd med krokar är inkluderat, vilket är en bonus!
Visa pris

Lundhags V12 75 är en robust vandringsryggsäck för fjällen. Den enda osäkerheten vad gäller slitstyrka är de elastiska sidofickorna. Dessa är de enda svaga punkten vid kontakt med kala bergsklippor, men fickorna har överlevt våra tester utan synliga skador.
Mitt intryck är att Lundhags V12 75 är en av de mer robusta ryggsäckarna man kan köpa för fjällvandring.
Den kan jämföras med kvaliteten i min Tasmanian Tiger-ryggsäck eller Fjällräven då den har motsvarande materialtjocklek.
Utrymme: Ett så kallat “flytande lock” som delas dubbelt, huvudfack med ficka för vätskeblåsa (inte jättestor, kanske för 2L blåsa?). Liten ”säkerhetsficka” i huvudfacker med dragkedja. Mycket rymliga fickor på båda sidor. Elastiska sidofickor med åtkomst ovanifrån eller bakifrån. Frontöppning för tillgång till utrustning via en dragkedja, samt toppöppning med kardborreband – mycket generöst. Stort fack för sovsäck. Brett midjebälte med en nätficka. Två “daisy-kedjor” (fästpunkter) på framsidan och olika slingor på locket och sovsäcksfacket. Bottenfack med integrerat regnskydd, som i sidled är fäst vid ryggsäcken med krokar – och det hela blir tajt och snyggt med dragsko.

Denna vandringsryggsäck är mycket bekväm med laster på 20-25 kg. Höftbältet är extremt bekväm. Belastningsstyrremmarna kan gängas på två positioner på ryggsäcken så att vinkeln kan justeras till kroppsbyggnad.

Vad jag gillade mycket är att locket har långa remmar, så att man kan klämma in skrymmande laster eller ett stort tält (lägg i en kompressionspåse och kläm in).

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner