Komperdell C3 Carbon Vandringsstavar

Product Name:C3 Carbon
Omdöme:
Varumärke:Komperdell
Summering:Starka och stabila stavar i kolfiber. Ultralätt vikt. Blir väldigt kompakta när de fälls ihop. Sköna grepp. Bra möjligheter för att reglera längden. Bra läsmekanism. Minus för att längdsiffror saknas på staven.
Visa pris

Komperdell C3 Carbon är ett par fina vandringsstavar. De är välgjorda och känns robusta på det stora hela. Det huvudsakliga greppet är bekvämt i handen, som man kan förvänta sig.

Det förlängda, undre, greppet är insvept i G’Reptile-material. Denna grepp-zon är en speciell beläggning för extra fast grepp även i vått tillstånd. Denna lägre grepp-zon är bra för tillfällen då du behöver använda båda händerna på en stav eller greppa längre ner pga att du vandrar brant uppför.

Låsmekanismerna är en förbättring jämfört med vridande lås-vandringsstavar. De är lätta att justera, och eftersom de är så lätta kräver de nästan ingen ansträngning att gå med.

Det enda jag hittade på den negativa sidan är den nedre delen som inte har några längdsiffror för dimensionering. Detta gör det lite svårare att få rätt längd varje gång, så små justeringar kan behöva göras för att få det rätt. Det verkar som om man får betala ett relativt högt pris för att få en så hög kvalitet och så lätta vandringsstavar, men om du planerar att använda dem mycket så kan du inte få mycket bättre än dessa.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer
Summary
Review Date
Reviewed Item
Komperdell C3 Carbon
Author Rating
51star1star1star1star1star

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner