Jack Wolfskin Sanctuary III RT Tält

Product Name:Sanctuary III RT
Omdöme:
Varumärke:Jack Wolfskin
Summering:Mycket komfort för pengarna – här kan man enkelt tillbringa tid när det är storm ute. Funkar bra att laga mat i förtältet om man skulle behöva. Rymlig inuti och garanterat inga bekymmer med kondens. Definitivt stormsäker. Ligger ganska högt i pris, men vill man ha ett 4-säsongstält som klarar många vintrar är det bara att gilla läget.
Visa pris

Designen av Jack Wolfskin Sanctuary III RT ger stabilitet och mer användbart utrymme än andra tunneltält. Den har också en stor absid som ger gott om förvaringsutrymme och möjligheter till matlagning. Jack Wolfskin Sanctuary III RT är idealisk för expeditioner där du riskerar att behöva tillbringa mycket tid i tältet pga dåligt väder.

Medan uppsättningen var lätt, tyckte vi att själva uppackandet av tältet var lite knepigt, men det blir förmodligen lättare när man gjort det ett par gånger tidigare. Packpåsen man får med är stor nog att rymma tältet även när det inte har vikts så noggrant.

En av de viktigaste funktionerna i Jack Wolskin tunneltält är deras Real Tunnel (RT) Technology. Kort och gott en serie korta tältbågar runt kanten av tältet och optimalt välvda huvudbågar som ger RT extra mycket användbart utrymme inuti tältet och extra stabilitet mot kraftiga vindar.

Det finns gott om utrymme i absiden/förtältet för era ryggsäckar och för att laga mat. Dörrarna öppnas på båda sidor så att du kan skydda dig från vindar på respektive sida av tältet, eller för att ge god ventilation i varmt väder.

Det finns ventilationsluckor i båda ändarna av tältet och gott om utrymme mellan den inre och yttre tältduken som bidrar till att minska kondens.
Att hålla din utrustning organiserad är enkelt eftersom det finns generöst med hängare i innertältet och 3 fickor på varje sida.

Som 4-säsongstält och silikonbelagt golv innebär det att Jack Wolfskin Sanctuary III RT är lämplig för camping och fjällvandring i vinterförhållanden. Den har gott om utrymme inuti, vilket gör den idealisk för längre expeditioner som kräver extra komfort.

 

LÄS OCKSÅ: De Bästa Tälten – Den Ultimata Tabellen (Gratis)

Trött på att leta efter tält och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa tälten, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner