Jack Wolfskin Gossamer II Vandringstält

Av
Reportr

Jack Wolfskin Gossamer 2-tält är perfekt för de som vill ha ett tvåmannatält med en begränsad budget. Genom att använda den enormt framgångsrika Gossamer-tältkonstruktion har Jack Wolfksin ökat proportionerna i Gossamer 2 och ger här plats för två personer att njuta av en natts vila ute i fjällen.

Designens låga profil i Gossamer II och dess gröna färg gör detta till ett idealisk tält för de som vill ut i det vilda och inte dra åt sig uppmärksamhet. En innovativ dubbeldörr-zip-entré gör öppningen mycket lättare, vilket ökar användbarhetwn och innebär att du inte behöver ”klättra över” någon att komma ut.

En annan praktisk funktion med Gossamer II är att innertältet är myggsäkert och kan sättas upp utan i yttertältet så att du kan njuta av stjärnorna under varma nätter utan mygg och knott!

 

LÄS OCKSÅ: De Bästa Tälten – Den Ultimata Tabellen (Gratis)

Trött på att leta efter tält och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa tälten, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.