Inov-8 Race Elite Vest Löparryggsäck

Av
Reportr

Inov-8 Race Elite Vest är en väst som överraskande nog har flugit lite under radarn de senaste åren. Med ett pris på strax under tusenlappen kan detta fynd bli en favorit. Med Race Elite Vest ger Inov-8 löparen alternativen för att ha två platta plastflaskor i de flytande fickorna vid revben, eller möjlighet att använda en vätskeblåsa.

Medan de platta Inov-8-flaskorna tog några försök att vänja sig vid, sitter de extremt bekvämt. I själva verket är detta den enda västen jag har kunnat använda med hårda flaskor utan att få blåmärken eller skavning mot revbenen. Utformningen av denna väst ställer de platta flaskor mot sidorna av kroppen

Race Elite Vest är ganska enkel, och dess utformning innehåller flera små men djupa fickor ovanför flaskfickorna. Även om dessa håller en hel del gels, är de något svåra att öppna i farten och de rymmer inte extra kläder eller stora saker.

Bakfickan är gjord av kraftigt elastiskt nät och kan antingen hålla en blåsa eller extra utrustning. Denna löpparryggsäck är tillräckligt stor för ett 10-15 milslopp.
Inov-8 Race Elite Vest väger endast 210 gram, så det är definitivt ett ultralätt alternativ för gramjägare.

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.