Haglöfs Oryx -14 Vintersovsäck

13 juli, 2016 10:52

Oryx -14 är mycket lik sina föregångare. Haglöfs är som alltid mycket moderna när det kommer till material. Haglöfs Oryx -14 ligger något högt i pris och är inte den lättaste vintersovsäcken, men man får helt klart mycket kvalitet för pengarna.

För vikt, temperaturinformation, och förpackningsstorlek:
Haglöfs överdriver inte med sina temperatur-graderingar – inte ens några grader. Den här sovsäcken håller faktiskt vad den lovar. Med detta faktum så är packstorleken och vikten helt i sin ordning.

Några spontana känslor: Äntligen en syntetisk vintersovsäck! Den råkar vara något större och tyngre än dunsovsäckarna – men man kan också lägga undan den fuktig utan att det påverkar värmeförmågan, och den blir inte så så där fruktansvärt varm vid högre temperaturer.

Så bli inte avskräckt av packningsstorleken och vikten om du är på jakt efter en syntetisk vintersovsäck.

 

LÄS MER: Här Är De Bästa Sovsäckarna (Uppdaterad Tabell)

Trött på att leta efter sovsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa sovsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.