Gipron Trekking Vandringsstavar

Av
Reportr

Gipron gör bra all-round-stavar, och Trekking är bra gåstav för den prismedvetne. Stavarna har FlickLock-lås och kommer i massor av färger.

Som en arbetshäst för vardagsbruk eller uppe i fjällen kan du definitivt lite på ett par av dessa då de håller för hårda aktiviteter som ultra-terränglöpning, men är samtidigt lätt, billig och överraskande stark.
De packas ner prydligt i en ryggsäck när du klättrar eller inte vill använda dem av andra skäl.

Kanske det bästa är att de kan glömmas i en fjällstuga utan att man gråter floder och behöver råna en bank för att få råd med nya!

Överlag bekväma och starka band och grepp i komposit. Som med all fjällutrustning är det oftast en bra sak om de hålls enkelt och okomplicerat, då många nya finesser ger extra tyngd och högre pris.

Om gångstavarna ska användas ofta på ojämn mark är en robust vandringsstav ett måste, både vad gäller material och konstruktion. Kolfiber-gåstavar är mycket lätta men dyra jämfört med aluminium.

Vandringsstavar i kolfiber tenderar att gå av på mitten lättare, snarare än att böja sig något vilket är vad som händer med aluminium.

För att få till bästa längden på staven gäller den generella principen att armen ska vara böjd i 90 graders vinkel. Mät med måttband hemma om du är osäker på längd.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.