Exped Thunder 70 Ultralätt Ryggsäck

Av
Reportr

Exped Thunder-ryggsäckar använder samma utmärkta justerbara bärsystem som Lightning-serien, och vi kan intyga att det är ett mycket bekvämt bärsystem.

Medan Lightning-ryggsäckarna är utformade för att vara super-ultralätta, så erbjuder Thunder-serien en mycket mer sofistikerad och funktionsrik ryggsäck – dock fortfarande ultralätt.

Många kommer att gilla locket som ger skydd för toppen av ryggsäcken och har två fickor (en intern och en extern) för att hjälpa dig hålla ordning på småprylarna.

Backpackers kommer att gilla tillägg som en stor nätficka på framsidan av ryggsäcken, perfekt för blöta kläder och utrustning, och loopar som erbjuder oändliga möjligheter för att säkra utrustning på utsidan av ryggsäcken.

Den viktigaste funktionen är dock den stora åtkomstpanelen på framsidan av ryggsäcken som låter dig se, packa, packa upp och hålla utrustningen organiserad var du än är och vad du än gör. Välstoppat höftbälte med nätfickor finns också på Thunder 70-ryggsäcken, vilket erbjuder komfort, smidighet och flexibilitet – allt med en totalvikt som fortfarande är 1-2 kilon lättare än många av sina jämförbara konkurrenter.

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.