Black Diamond Spotlight Bivy (Bivack)

Product Name:Spotlight Bivy
Omdöme:
Varumärke:Black Diamond
Summering:Din inre minimalist kommer att uppskatta lättheten som detta 4-säsongs solotält ger. Din inre hedonist kommer att älska det extra utrymmet vid huvud och axlar som bågen ger. NanoShield-väven ger bra väderbeständighet och andningsförmåga. Packstorleken är mycket liten.
Visa pris

Black Diamond Spotlight Bivy’s utformning är speciellt framtagen för den gramjägare och minimalist som värderar ytterligare komfort i vildmarken.

NanoShield-tyget är klarar alla väder och andas bra vilket håller dig trygg från, och välventilerad i, olika väderförhållanden. Dess enda tältpinne är en DAC-båge som lyfter tyget bort från huvudet och axlarna, vilket ger mer utrymme för att till exempel stå på armbågarna och läsa en bok, föra anteckningar eller äta något. För maximal ventilation kommer tältet med ett stort dragkedjeförsett myggnät.

Vår bedömning är att Black Diamond Spotlight Bivy är ett mångsidigt bivacktält som kan användas i både varma och kalla klimat.

 

LÄS OCKSÅ: De Bästa Tälten – Den Ultimata Tabellen (Gratis)

Trött på att leta efter tält och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa tälten, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner