Black Diamond Mercury 65 Vandringsryggsäck

Av
Reportr

Axelbanden är kopplade över basen av ryggsäcken så att ena sidan förlängs när man lyfter ena axeln. Detta innebär att ryggsäcken följer dina rörelser. Höftbältet svänger också så att det också rör sig upp och ner med dig. Sidospännbanden kan användas för att minimera höftbältesrörelsen om du föredrar en mer strikt modell. Höftbältet är också justerbart upp och ned. Den fäster via en skruv som dras åt med en liten insexnyckel. Jag tycker att justeringar av höftbältet var lite besvärligt eftersom det egentligen inte finns så mycket utrymme för insexnyckeln under höftbältes stoppning. Men väl på plats är det förstås färdigt en gång för alla. Den inre ramen överför lasten till höftbältet väl, vilket gör det enkelt att bära tunga laster.

Två långa nät-klädda, räfflade skumpanelerna vid ryggen har en ventilationskanal mellan dem. Resultatet av detta systemet är en vandringsryggsäck som är stabil och stödjande, men ändå känns mindre restriktiv än många fjällryggsäckar. Den stöder tunga laster väl och komforten är bra. Det finns två storlekar för olika rygglängder. Det finns också en kvinno-version, Onyx 65, som också finns i två storlekar.

Black Diamond Mercury 65 är tillverkad i ett mycket slitstarkt material. Det finns sju externa fickor och en dragkedja i frontpanelen, så tillgång till innehållet är utmärkt. Alla dragkedjor är vattentäta, vilket gör dem lite stela. Mercury 65 är relativt tung i förhållande till volym, men bärsystemet fungerar bra och vikten på 15 kg eller mindre märks knappt alls.

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Genom att använda vår sajt samtycker du till vår användning av cookies. Du samtycker även till att vi använder annonslänkar, samt våra användarvillkor.