Black Diamond Distance Carbon Vandringsstavar

Product Name:Distance Carbon
Omdöme:
Varumärke:Black Diamond
Summering:[BÄST I TEST inom Vandringsstavar, enligt användarrecensioner] Vansinnigt lätta! Troligen marknadens lättaste vandringsstavar. Fälls ihop extremt kompakt. Starka nog att ge det stöd som förväntas och krävs. Bekvämt grepp och rem. Enkelt att sätta ihop och ta isär. Bra kontroll och balans. Inga vibrationer. Mycket svårslagen överlag!
Visa pris

Black Diamond Distance Carbon Z är den lättaste hopfällbara vandringsstaven som Black Diamond gör, och tillhör bland de lättaste och mest kompakta i världen. Detta betyder att de är perfekta för långa vandringar i fjällen, snabb-vandring, och även ultralöpning och traillöpning.

Som man kan förvänta sig, är den gjord av 100% kolfiber, som håller vikten nere till en mikroskopisk nivå – 295 gram per par för den längsta modellen på 130 cm. Med den hopfällbara axeln monteras stavarna ihop med en snabb dragning så att du snabbt kan slänga fram dem ur ryggsäcken och vara redo att vandra eller springa direkt.

Det lätta EVA-handtaget och skumförlängningen ger ett bekvämt grepp och förmågan att få bra hjälp uppför knepig och brant terräng, medan det vadderade bandet (som andas och är fukttransporterande) ger ett lätt stöd under långa, krävande dagar.

Carbon Z levereras också komplett med utbytbara Tech Tips i hårdmetall och gummi, så att man tryggt kan ge järnet över allt från stenar till snö till lera till is utan att stavarna sviker.

Black Diamond Distance Carbon Z är de stavar jag personligen använder på mina fjällvandringar, trail running-äventyr, och trail-ultralöpning på 5 mil per dag eller mer.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer
Summary
Review Date
Reviewed Item
Black Diamond Distance Carbon
Author Rating
51star1star1star1star1star

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner