Bergans Trollhetta 2 Tält

Product Name:Trollhetta 2
Omdöme:
Varumärke:Bergans
Summering:[BÄST I TEST inom Vintertält, enligt användarrecensioner] Lätt och stabilt tält för två vandrare. Rymligt förtält för förvaring av ryggsäckar eller sovplats för en hund. Bra luftgenomströmning vid behov. Bra sitthöjd och generöst med utrymme överlag. Uppgraderad med bättre snöavvisande egenskaper.
Visa pris

Bergans Trollhetta 2 har gott om utrymme inuti, tunnelkonstruktionen nyttjar utrymmet optimalt. Lätt och slitstarkt yttermaterial från silikonbelagd Ripstop Nylon, som skyddar på ett tillförlitligt sätt mot regn, snö, vind och fukt. Den robusta golvytan erbjuder även skydd mot fukt underifrån, du behöver inte känna någon rädsla för att det ska tränga in vatten.

Många stormlinor är alltid bra i 4-säsongstält, så att man får ett stabilt tält – dessutom med robusta aluminiumstänger.

Även om man inte ska laga mat i eller nära tält, så är det ändå möjligt tack vare det stora förtältet. För att säkerställa att innertältet inte blir kaotiskt bland all utrustning så det finns olika fästen och fickor för att förvara sina prylar i. Det uppskattas mycket! Kontentan är att Bergans Trollhetta 2 är ett mycket mångsidig och lätt tält – i alla fall för att vara ett vintertält.

 

LÄS OCKSÅ: De Bästa Tälten – Den Ultimata Tabellen (Gratis)

Trött på att leta efter tält och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa tälten, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner