Bergans Rask 60L Vandringsryggsäck

Product Name:Rask 60L
Omdöme:
Varumärke:Bergans
Summering:Snygg ryggsäck som man inte behöver skämmas för i fjällen. Stabilt bärsystem som enkelt klarar en last på 30 kg utan att det känns obekvämt. Mycket praktiskt med “front-loader”-lösningen, då man får en riktigt bra överblick. Går att komprimera till en mindre och smidigare ryggsäck vid kortare turer. Många smarta fickor, fästen mm.
Visa pris

Stilren vandringsryggsäck av traditionell modell för ett bra pris. Känns stabil och klarar väl med vikten i ryggsäcken.

Justeringen av längden på ryggen går från ca 175 cm till 195 cm, men ryggsäcken kommer också som dam-version. Dam-modellen passar människor i höjd från 155 cm till 175 cm. Ryggsäckarna är i övrigt anpassade för att ställa om och justera utifrån olika ryggar.

Bergans Rask 60L har ett bra komprimeringssystem, samt ett “flytande” lock med extern och intern ficka.
Ordentlig övre öppning och dragkedja framtill som gör att hela framsidan kan öppnas och fällas ned, vilket ger mycket god överblick och tillgång till utrymmet i Bergans Rask 60L. På insidan finns en nätficka med dragkedja i frontpanelen, två yttre, expanderande, sidofickor och en medium ”känguruficka” i fronten.

Bra fästpunkt för vandringsstavar/gåstavar. Liggunderlag, tält och liknande fästs på utsidan av ryggsäcken vid behov. Enkelt system för vätskeblåsa.

Remmar, fästen och dragkedja fungerar bra och känns gedigna. Ljusgrått tyg på insidan av ryggsäcken gör att du ser bra vad som ligger där nere, även i dåligt ljusförhållanden.

Bra höftbälte och rejäl ryggplatta som ger en stabil säck. De material som används i nätet torkar snabbt, vilket är en fördel både vid regniga stunder och svettiga dagar.

 

MISSA INTE: Den Ultimata Listan Med De Bästa Ryggsäckarna

Trött på att leta efter ryggsäckar och försöka jämföra? Bra. För vi har gjort den ultimata listan med de bästa ryggsäckarna, plus samlat ALLT du behöver veta på ett och samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner