Stekt fisk med apelsinpanering

Ingredienser

Tillagningstid ca 30 min
4 portioner

500-600 g torskfilé
1 apelsin
1 liten röd chilipeppar
4 skivor kantskuret vitt bröd
1 knippa persilja
1/2-1 tsk salt
nymalen svartpeppar
2 msk olivolja

Gör så här

1 Sätt ugnen på 200 grader. Smörj ett ugnssäkert fat. Salta och peppra fisken och lägg ut den på fatet.

2 Borsta och torka apelsinen och riv av skalet. Kärna ur chilifrukten, ta bort kärnor och skiljeväggar och finhacka fruktköttet.

3 Bryt brödet ner i en matberedare och blanda i persilja. Kör tills det blir finsmuligt och ta upp det i en skål. Blanda i olja, rivet apelsinskal och hackad chili.

4 Pressa fast paneringen på fiskfiléerna. Sätt in fatet i mitten av ugnen och låt stå tills fisken är färdig och paneringen fått fin färg, 15-20 min.

Servera med apelsinklyftor, potatismos och gröna ärtor.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner