Sparris med pistasch- och citrondressing, 2 portioner

Ingredienser

ca 500 g sparris
2 tsk salt per l vatten
rivet skal och saft av 1/2 citron
2 msk olja
lite salt och peppar
2 – 3 msk hackad pistaschmandel

Gör så här

1. Skala sparrisen med potatisskalare, börja under knoppen. Bind ihop den till knippen med knopparna åt samma håll. Koka upp rikligt med vatten. Tillsätt salt. Koka sparrisen tills den är mjuk, 15-40 min beroende på tjocklek och hur nyskördad den är.

2. Häll av vattnet och spola sparrisen i kallt vatten.

3. Blanda citronskal och saft, olja, lite salt och peppar och hackade nötter. Häll såsen över sparrisknopparna.

4. Servera som entrérätt med rostat bröd.

Våra senaste produkttester

Kosttillskott Reportr.se's betyg
BURN En otäckt bra fettförbrännare, överdosera inte! Läs mer
Synerlin Sveriges kanske mest sålda fettförbrännare. Stabil och omtyckt av många atleter. Läs mer
RAW Rampage En PWO (pre-workout) som ger bra tryck under träningen. Lämnar inget åt slumpen. Läs mer
Core BCAA Powder Det bästa BCAA-tillskottet vi provat på Reportr. Goda smaker. Läs mer
Core Whey Protein Mycket prisvärt vassleprotein. Du hittar inget billigare av samma kvalitet. Läs mer


Categorised in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

banner